In het hormoonbalansdieet wordt gezocht naar de balans in je hormoonspiegel. Het balanceren van hormoonspiegels is het geheim van gewicht verliezen, goed slapen, het creëren van meer energie en het verminderen van stress. Deskundigen hebben hier lange tijd onderzoek naar gedaan en zijn tot deze conclusie gekomen.

Het hormoonbalans dieet begint de drie stappen met een zes weken durend programma, waarin binnen twee weken voedingsmiddelen worden verwijderd uit het lichaam, die de grootste veroorzakers zijn van allergeen, inflammatoire en migraine.

U kunt in de eerste twee weken verwachten om tussen de 4 tot 12 kilo kwijt te raken. Dat geldt ook voor vochtverlies. In de daaropvolgende weken zal er per week gemiddeld twee kilo gewichtsverlies optreden, wat vergelijkbaar is met de gemiddelde diëten. De tweede stap adviseert u om langzaam de inname van voedingsmiddelen terug te brengen, waarbij geobserveerd dient te worden naar tekenen van tolerantie. Met andere woorden, tot hoever kan staat uw lichaam dit toe, voordat er signalen optreden. In de derde stap komen yoga, cardio en krachttrainings- oefeningen aan de orde, voor kracht, vitaliteit en emotionele balans.

Klik hier om je bmi te berekenen

 

user man

BMI berekenen voor man

Check je BMI om te berekenen of je overgewicht hebt.  

user woman

BMI berekenen vrouw

Je BMI is een van de middelen om te berekenen of je overgewicht hebt.  

user man

BMI formule

Hier wordt uitgelegd hoe de BMI formule werkt.