’s Ochtends wordt ik wel lekker fris wakker. Het scheelt natuurlijk een hoop dat ik geen drank heb gehad. Fris en fruitig stap ik uit en bed en nu moeten de kinderen naar school en ik ga iets eten dat er op het eerste oog erg vies uitziet. Het is grijs met aardbeien er in. Het heet een Chia pudding. Het is verschrikkelijk dit ga ik nooit meer eten. Tussen de middag eet ik een Abrikozen quinoa en dat is eigenlijk best lekker. Qua koolhydraten is dit volgens mij niet helemaal ok, maar goed er zal wel een plan achter zitten. 

Overdag vergeet ik de tussendoortjes omdat ik afspraken heb voor mijn werk. Ik heb geen honger dus dat is niet erg. Het is heerlijk weer vandaag dus ik heb nog even een uurtje gefietst op m’n racefiets. Heerlijk in de zon!

Omdat de kinderen inmiddels terug zijn van school en mijn vrouw laat thuis is moet ik ’s avonds nog even een snel een koolhydraatarm gerecht maken en dat gaat me goed af. Gehakt, andijvie, kaas, uit en paprika in een ovenschotel met kokosmelk. Prima, maar ik kan wel merken dat hier minder koolhydraten in zitten dan in het gerecht met zoete aardappel gisteren. 

Mijn vrouw gaat naar de fitness en ik wilde eigenlijk Tae bo doen, maar ik heb totaal geen puf. Ik sla het dus over en ga nog even werken. Halverwege het werk zet ik een nieuwe film op. Bumblebee, een Transformers film die lekker wegkijkt. Halverwege de film zet ik deze uit en ga op bed. Ik heb weer geen behoefte aan alcohol gehad. Eigenlijk heb ik er niet eens aan gedacht. Dit valt me reuze mee. 

user man

BMI berekenen voor man

Check je BMI om te berekenen of je overgewicht hebt.  

user woman

BMI berekenen vrouw

Je BMI is een van de middelen om te berekenen of je overgewicht hebt.  

user man

BMI formule

Hier wordt uitgelegd hoe de BMI formule werkt.